top of page
Trappen Struyf

EXPERT IN HOUTEN TRAPPEN OP MAAT

Trappen op maat

Wij maken de houten trap van uw dromen

Een houten trap kiest u in de eerste plaats met uw ogen. Houdt u van een standaard beukenhouten trap of gaat u voor mahoniehout om van uw trap een echte eyecatcher te maken? Wenst u een trap met of zonder leuning? Hout of toch liever een ander materiaal voor uw leuning? Allemaal keuzes die u dient te maken voor uw trap op maat. Schrijnwerkerij Struyf uit Zandhoven staat u bij met deskundig advies op maat van uw behoeften. Belangrijker dan de stijl en de kleur van uw trap op maat zijn de veiligheid en het gebruiksgemak voor u en de andere bewoners. Wij maken uitsluitend gebruik van streng geselecteerd kwaliteitshout voor de vervaardiging van uw maattrap in Antwerpen. Al onze trappen voldoen aan de hoge veiligheids- en comforteisen.

bordestrappen

draaitrappen

kwartdraaitrappen

molenaarstrappen

open en dichte steektrappen

open en dichte wenteltrappen

splittrappen

zwevende trappen

WIJ MAKEN ONDER ANDERE DE VOLGENDE SOORTEN HOUTEN TRAPPEN OP MAAT:

Ontdek de voordelen van een trap op maat

Geen ruimteverlies

Door te kiezen voor een trap op maat, benut u de beschikbare plaats in uw woning optimaal. Ook wanneer er maar weinig plaats is voor een trap is een trap op maat mogelijk.

Veilige trap

Door uw trap op maat te laten maken in onze werkplaats bent u zeker van een ergonomische trap die uiterst veilig en comfortabel is.

Trap naar uw wensen

U heeft carte blanche wat de kleur, de stijl, de afmetingen, et cetera van uw trap betreft. Het is altijd mogelijk om een trap volgens uw smaak te laten maken.

Trappen op maat bij Struyf
Professionele trappenmaker nodig in regio Zandhoven? Contacteer Schrijnwerkerij Struyf!
bottom of page