top of page
Maatkeuken

MEUBELS OP UW MAAT IN REGIO ZANDHOVEN

maatkasten

Superieure meubels gemaakt naar uw behoeften

Welke meubelzaak u ook binnengaat, u slaagt er maar niet in om een geschikte kast te vinden. De ene kast is te groot voor uw woonkamer terwijl de andere niet past bij de kleuren van uw interieur. Komt dat u bekend voor? Geen nood, u bent niet alleen. In traditionele meubelwinkels worden er enkel standaardmeubels in basisafmetingen en in slechts een paar vooraf bepaalde kleuren aangeboden. Bij Schrijnwerkerij Struyf daarentegen kunt u terecht voor op maat gemaakte meubels die volledig volgens uw wensen gefabriceerd worden.

Maatkasten

Inbouwkasten maken van uw huis een thuis. Een inbouwkast op maat staat u toe om uw woning te organiseren naar eigen wens. Daarnaast geeft een kast op maat uw huis ook direct een unieke, esthetische meerwaarde. Wij maken onder andere de volgende soorten kasten op maat:

  • bureaus

  • dressoirs

  • inbouwkasten voor in de wasplaats, badkamer, et cetera

  • kledingkasten

  • tv-kasten

  • wandkasten

Dressings

Uw volledige garderobe in één oogopslag zien. Een dressing maakt het mogelijk! Wenst u een open of een gesloten dressing? Geïntegreerd in de slaapkamer of toch liever als aparte ruimte? Met een draai- of een schuifdeur? Wij engageren ons voor de productie en de plaatsing van uw overzichtelijke en gebruiksvriendelijke dressing.

Keukens

Een keuken moet functioneel zijn. Enkel zo kunt u ontspannen en praktisch koken. Met een maatwerkkeuken kiest u zelf hoe groot uw kasten zijn, hoeveel lades u precies wenst en welke indeling u verkiest voor uw keuken. Ook de kleur, de stijl en de hoeveelheid keukenapparatuur kiest u volledig zelf. Schrijnwerkerij Struyf heeft jarenlange ervaring in de professionele plaatsing van maatkeukens.

kast op maat - Struyf

Op maat gemaakte meubels

Meubels op maat laten maken in regio Zandhoven? Contacteer Schrijnwerkerij Struyf!
bottom of page