top of page
Struyf buitenschrijnwerk

SPECIALIST IN BUITEN-
SCHRIJNWERK

buitenschrijnwerk

Houten buitendeuren en -ramen

Met de deur in huis vallen, doet u met de juiste buitendeur. De keuze van uw buitendeur zegt immers veel over uw persoonlijkheid. Ziet u graag eikenhouten deuren en/of ramen of bent u meer te vinden voor een tropische houtsoort uit Azië? Wij maken uw houten deuren en ramen in de door u gewenste houtsoort. Bovendien profiteert u bij ons van verschillende aantrekkelijke voordelen.

Natuurlijke uitstraling

Of u nu in een landelijke hoeve of op een moderne stadsloft woont, hout geeft elke woning een mooie natuurlijke uitstraling.

Houten deuren en ramen voor elke woonstijl

Houdt u van kleine, onopvallende raamprofielen of gaat uw hart sneller slaan van grote, strakke profielen voor uw buitendeur? De opties voor houten ramen en deuren zijn eindeloos.

Uitstekende isolatiewaarden

Hout is een natuurlijk materiaal dat zijn uitstekende isolatiewaarde keer op keer bewijst. Met houten deuren en ramen bent u optimaal beschermd tegen vocht en koudebruggen.

Onderhoudsvriendelijk

Houten deuren en ramen kopen bij Schrijnwerkerij Struyf uit Zandhoven is kiezen voor onderhoudsvriendelijkheid. Wij behandelen uw houten raam- en deurwerk met een speciaal impregneermiddel dat bacteriën, schimmels en andere soorten ongedierte buiten houdt.

Verschillende kleuren beschikbaar

Wenst u buitendeuren in standaard goudbruin hout of dacht u eerder aan een houtsoort in een donkerrode kleur? Van traditionele kleuren tot in het oog springende kleuren; wij helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw raam- en deurwerk in Antwerpen.

Buitenschrijnwerk

Verschillende voordelen

Bent u woonachtig in de omgeving van Zandhoven en kijkt u uit naar een deskundige schrijnwerker voor uw houten buitendeuren en/of ramen? Neem contact op met Schrijnwerkerij Struyf en vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan.
bottom of page